Cirurgia del peu

-Ungla encarnada. És el principal motiu de consulta a la nostra clínica de podologia. Realitzem una cirurgia ambulatòria per solucionar el problema de manera definitiva i efectiva. És un procediment que consisteix mitjançant anestèsia local, s'elimina la matriu de manera parcial aconseguint que l'ungla del pacient s'estrenyi i ja no es torni a encarnar mai més. El postoperatori és mínim i consisteix en unes cures diàries i al cap de poc temps ja es pot fer la vida quotidiana amb completa normalitat. La majoria de vegades és tan poca la incisió que no requereix ni punts de sutura.

-Berruga plantar. És la solució definitiva quan el tractament conservador no està donant resultats. Consisteix mitjançant anestèsia local, fer una extirpació del teixit tumoral que està provocant el dolor.

-Heloma interdigital. És el conegut «ull de pollastre», «callositat» o teixit hiperqueratòsic que normalment s'origina pel frec dels dos ossos dels dits del peu, per una prominència òssia anomenada exòstosi. A la nostra consulta sol·licitem una radiografia per valorar aquesta patologia. Si el podòleg ho veu convenient, fem una intervenció quirúrgica ambulatòria. Aquest procediment es realitza mitjançant anestèsia local, a través d'una incisió molt petita, llimarem aquesta prominència òssia perquè aquest problema es resolgui de manera definitiva.

-Retroníquia. És quan l'ungla es clava a la zona més proximal i sol associar-se a infecció en la majoria dels casos. Mitjançant anestèsia local es retira tota la làmina unguial per alliberar aquesta ungla encarnada i així permetre que el dolor i la infecció desaparegui i l'ungla pugui créixer amb normalitat. 

-Infiltracions. La infiltració és una teràpia molt utilitzada a les nostres consultes per tal de tractar aquells teixits o estructures danyades, promovent la curació i reduint el dolor a la zona a infiltrar.

Aquest tipus de teràpia es fa servir sobretot en patologies inflamatòries de teixits tou. Així mateix, depenent de la patologia que es vulgui tractar, són diversos els medicaments/solucions que es poden utilitzar (Corticoides, Plasma ric en plaquetes, col·lagen, àcid hialurònic…).


Parli amb nosaltres

Us resoldrem tots els vostres dubtes, o millor planifiqueu una visita.