Contacte

Carrer Molí de la Sal, 38,

08420 Canovelles, Barcelona

Telèfon 622 29 68 12

Contacta amb nosaltres

Ver nuestra política de privacidad
Información básica sobre protección de datos: Responsable: Clínica Campos Finalidad: desarrollar su actividad comercial y remitir comunicaciones comerciales a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello) Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: clinicacampos.es y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos.

Sí, actualment la llei determina que pacients i treballadors han de fer servir mascareta a l'interior de la clínica.

La desafortunada veritat sobre la salut és que no podem tractar cadascuna de les malalties de manera aïllada. Algunes requereixen una combinació d'exploració, avaluació i tractaments per ajudar a resoldre eficaçment els problemes relacionats; cosa que significa que hem de dedicar una mica de temps als tres temes després de cada sessió amb els nostres pacients.

Per ajudar el diagnòstic, és recomanable que portes tots els informes mèdics que puguin ser útils. Aquests inclouen radiografies o ressonàncies magnètiques, així com qualsevol prova complementària (com un ECG) – no és essencial, però de vegades aquests controls addicionals poden descartar possibles problemes i ajudar a reduir el tipus de malaltia específica perquè no passin tot el temps mirant a els seus símptomes sense cap adreça en la propera investigació.

Porti roba còmoda. Recomanem no portar joies. Si teniu els cabells llargs o mig, porteu una banda elàstica per recollir-los.

La fisioteràpia i la podologia a la clínica dura aproximadament 45 minuts. Pot ser difícil encaixar aquestes sessions a la seva agenda, però no us preocupeu – hi ha maneres d'assegurar-se que cada pacient tingui prou temps! La primera sessió probablement serà més llarga que les següents perquè hi ha més informació que cal ser coberta durant aquestes primeres interaccions; no obstant això, hi ha altres cites on les trobades són més llargues, això depèn totalment del que s'està tractant.

Si tens una lesió i vols saber quantes sessions seran necessàries per recuperar-te o evitar que el problema es repeteixi, la resposta depèn realment del teu cos i de com reaccioni. Pot ser diferent per a cada persona depenent de si té factors de risc com ser gran o haver estat sense lesions fins a aquest moment, així que no hi ha una resposta segura. No es pot forçar ni gestionar automàticament; en el seu lloc, utilitzem les reaccions biològiques per ajudar a fer que la curació sigui més ràpida del que és habitual, alhora que donem indicacions sobre la millor manera d'afrontar el dolor posterior, ja que no hi ha cap altra manera d'evitar-ho que esperar.

Les persones grans tenen moltes necessitats i les hem de tenir en compte a l'hora de planificar el nostre tractament.

Els busquem postures còmodes al nostre equipament, els ajudem amb la roba o el calçat i els animem a mantenir-se actius malgrat les seves limitacions causades per l'envelliment.