Diatèrmia

Técnica Diatermia

La diatèrmia (també coneguda com Tecare Teràpia o hipertèrmia profunda). És un dispositiu de radiofreqüència que treballa amb una freqüència específica de 448 kHz. D'aquesta manera s'aconsegueix generar-ne una bioestimulació del teixit amb o sense efecte tèrmic, produint un augment del flux sanguini a nivell profund, cosa que comporta un augment d'oxigen i nutrients, restaurant els teixits afectats i tornant-los a la seva normalitat en menor temps de recuperació.
Es pot tractar des de la fase més aguda de lesió (esquinç de turmell, trencament fibril·lar), ja que podem provocar una bioestimulació sense provocar una inflamació del teixit afectat.
En condicions cròniques com l'artrosi, tendinitis avançades, lumbàlgies… podem ajudar a reduir el dolor i millorar la funcionalitat.
Per tant, es podria tractar qualsevol problema musculoesquelètic: Artrosi, dolor lumbar, dorsal o cervical, tendinitis, fractures, trencaments musculars, esquinços, luxacions, recuperació esportiva, recuperació postpart, fisioteràpia del sòl pèlvic.


Parli amb nosaltres

Us resoldrem tots els vostres dubtes, o millor planifiqueu una visita.