Estudi de la petjada

L'estudi de la petjada o l'estudi dinàmic de la marxa que realitzem a la nostra clínica de podologia és un conjunt d'exploracions tant estàtiques i dinàmiques per diagnosticar les diferents alteracions del peu i fins i tot de l'aparell locomotor.


El podòleg explora l'estat dels músculs i les articulacions del pacient per comprovar-ne l'estat físic mitjançant una sèrie d'exploracions:

  • Anàlisi en llitera: amb el pacient tombat, el podòleg explora l'estat muscular i l'articular del pacient.
  • Anàlisi dinàmica: amb l'ajuda d'una cinta de córrer visualitzem la petjada, cadència de la gambada, alineació del genoll i maluc.
  • Anàlisi de la petjada plantar: amb el pacient sobre la plataforma optomètrica, visualitzem la petjada plantar, els percentatges de pressió i l'estabilometria.

Fem servir una plataforma de pressions que utilitza una tecnologia on capta 200 imatges per segon, a més a més conté sensors de pressió per poder ajudar a diagnosticar d'una manera més eficaç el nostre pacient.

Gràcies a aquesta informació, es valora l'estat i el moviment del pacient en caminar, córrer o durant la seva activitat esportiva i es considera si cal alguna correcció per tractar la patologia o prevenir futurs problemes.


Parli amb nosaltres

Us resoldrem tots els vostres dubtes, o millor planifiqueu una visita.