Lesions
Esportives

Si practiques esport de forma habitual podries presentar diferents tipus de lesions segons l'estructura afectada:


A Therapist Pressing Bandages on a Woman's Rib
  • Lesions articulars (esquinços de turmell i genoll, meniscopaties, artrosi, pinçaments…). Quan et lesiones d'aquestes estructures s'inicia un període d'inflamació inicial que serà més o menys important depenent del grau de lesió. A més, l'articulació pot perdre estabilitat i mobilitat. En aquest cas, el fisioterapeuta s'encarregarà de millorar l'estat de la teva articulació mitjançant diferents tècniques de fisioteràpia i exercicis terapèutics per poder restablir la funció de la teva articulació afectada.
  • Lesions musculars (trencaments de fibres musculars, distensions, contractures…). Generalment són lesions que podrien prevenir-se ja que estan causades per un excés desforç, deixar poc temps de recuperació ia una mala gestió de les càrregues dentrenament. Per tant, en aquests casos és molt important acudir al fisioterapeuta ràpidament, el qual amb diferents tècniques de fisioteràpia i exercicis terapèutics podrà ajudar-lo a tornar als seus entrenaments com més aviat millor.
  • Tendinopaties. Les lesions del tendó (epicondilitis, tendinitis del supraespinós, tendinitis rotuliana…). Són les lesions més freqüents a les pràctiques esportives. Es produeixen quan augmenta la càrrega dexercici a un nivell que el tendó no pot suportar. L'estructura del tendó es pot modificar i produir lesions de llarga evolució ja que és una zona del cos poc vascularitzada (arriba poca sang). Per tant, és important anar al fisioterapeuta per reduir el temps de recuperació, disminuir el dolor i millorar la força muscular fent diferents tècniques de fisioteràpia i controlant les càrregues de manera progressiva.

Parli amb nosaltres

Us resoldrem tots els vostres dubtes, o millor planifiqueu una visita.